Voor 23:59 besteld = morgen in huis!

  • Tuin onderhoud

    TUINONDERHOUD

Tuinonderhoud

De tuin is een verlengstuk van uw woning. Om de kwaliteit van uw tuin op peil te houden moet er wel enige aandacht aan besteed worden. Elke tuin vergt onderhoud, een onderhoudsvrije tuin bestaat niet, hooguit een onderhouds-vriendelijke of onderhoudsarme tuin.

Er zijn verschillende vormen van tuin onderhoud.  Voor uw eigen tuinplezier raden wij u aan om in ieder geval een a twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, uw tuin te laten onderhouden.

Vele vormen van onderhoud!

Er zijn verschillende vormen van tuin onderhoud. Een gespecialiseerde manier van tuin onderhoud is het snoeien van bomen (kandelaren) of verwijderen van bomen. Inclusief het verwijderen van stam/wortels doormiddel van een kraan of stobbenfrees.

Het aanleggen van uw tuin wordt tot in de puntjes verzorgd. 

Voor en najaarsbeurten

Ook kunnen wij uw tuin een voor en najaarsbeurt geven, om uw tuin geheel klaar te maken voor de zomer en winter. Dit houd in! Blad ruimen, tuin omspitten, snoeien, onkruid verwijderen, bemesten en groenafval afvoeren. Ook kunt u uw gazon laten behandelen, zoals verticuteren en bemesten, zodat u een mooi gazon hebt in de zomer.

Periodiek onderhoud.

Ook kunnen we periodiek onderhoud aan uw tuin verrichten.

Wij kunnen volledige tuin onderhouden inclusief het eventueel maaien van uw gazon. Zo blijft uw tuin altijd in topconditie!

Hiervoor kunnen wij een eventueel onderhoudscontract samenstellen in overleg met u. Als u op vakantie bent kunnen we natuurlijk ook durende uw vakantie de tuin onderhouden.