Voor 23:59 besteld = morgen in huis!

  • Technische werken

    TECHNISCHE WERKEN

Technische werken

Technische werken in de tuin kunnen de tuin net dat stukje extra geven, zoals Pergola’s, verhoogde bakken van hout of steen, schuttingen, terrassen, trappen, vijvers, tuinhuisjes en verrijdbare bakken.

Hierdoor krijgt uw tuin net dat extraatje , zodat het een geheel  wordt.

Bakken en trappen

Om wat verschillende hoogtes in uw tuin te creëren kunt u gebruik maken van verhoogde bakken van hout of steen, dit geeft kan net dat stukje meer effect geven aan uw tuin. Een trap in uw tuin kunt u op verschillende manier en materialen maken. Een trap gecombineerd van hout en steen kan 1 mooi effect geven aan uw tuin.

Schuttingen/schermen

Schuttingen en schermen kunnen in verschillende vormen en maten geleverd en geplaatst worden. Met bijvoorbeeld geïmpregneerd, hardhout of juist betonnen palen. Schutting panelen zijn er ook in vele variaties zoals verticaal, horizontaal, verticaal met of zonder motieven, hardhout of geïmpregneerd hout. Ook is het mogelijk om met gaas te werken, zodat u het gaas kunt laten begroeien met Klimop of andere klimplanten. Deze manier van afscheiding is groen neemt weinig ruimte weg en geeft uw tuin een leuk effect.

Pergola’s

Een pergola is een mooie en leuke opvulling voor de tuin, bovendien krijg je door de hoogte een gebroken of juist weer ruimtelijk geheel. Wij kunnen u helpen met het uitzoeken van de juiste pergola in uw tuin, en het plaatsen van de pergola.

Vijvers

Water in de tuin maakt uw tuin visueel groter en maakt uw tuin ook nog levendiger. Een vijver staat vaak in het middelpunt van uw tuin. Vijvers zijn er in verschillende vormen van strakke of rondevormen en totaal met stenen, planten of hout beklede randen, eventueel kunt u ook kiezen voor een beekloop of waterval voor een extra effect. Met de juiste combinatie van plek, diepte, pompen, en planten kunnen wij een vijver maken zoals u hem wilt.